در اهميت «دانشنامه حقوق ايران»

بسم الله الرحمن الرحیم

به گواهی تاریخ، بشر پس از مشاهدۀ سالها جنگ، جنایت و خونریری و تجربه جنگ‌های جهانی خانمانسوز نخست به تشکیل جامعه ملل و سپس سازمان ملل متحد مبادرت نمود. هدف اصلی از تأسیس این گونه مراکز پیشگیری از جنگ، و تحقق زندگی در سایه صلح و آرامش بود. متفکران و صاحب‌نظرانی که به رغم وجود این‌گونه مراکز همچنان نگران پدیده شوم جنگ بودند برای پیشگیری و رویارویی با اعمال وحشیانه وغیرانسانی قدرتمندان در فرض وقوع درگیریهای مسلحانه و صیانت از کرامت انسان و رعایت حقوق بشر و حقوق بشردوستانه به تنظیم چهارعهدنامه ژنو و دعوت دولتها به ملحق شدن به آنها اقدام نمودند؛ اسنادی که می‌توان آنها را از افتخارات تاریخ بشر به‌شمار آورد.

با این حال آنچه در دوران ما توسط رژیم خونریز صهیونیست رخ می دهد و با کمال تأسف توسط کشورهای مدعی مدنیت صریحا یا با سکوت تأیید می‌شود خط بطلانی است بر تمام تلاش های صورت گرفته و ارزشهایی که سالها برآنها تأکید شده بود. این به معنای بازگشت به جاهلیت و افتخار به قتل و غارت و خشونت است. راستی کدام مدعی وجدان انسانی می‌تواند کشتار کودکان‌ معصوم و شهروندان غیرنظامی و ویران کردن بیمارستانها و کشتار بیماران را شاهد باشد و همچنان در برابر آنها ساکت بماند، یا از این بدتر با عذرهای ناموجه آنها را تأیید کند؟ امروزه همۀ وجدان‌های آگاه نظاره‌گر عملکرد مدعیان صلح، تمدن و عدالتند و ادعاهای آنان را با معیار موضع آنها در برابر خون‌ریزی های رژیم اشغالگر می‌سنجند.

تجاوز  به منازل مسکونی، زنده سوزاندن کودکان و زنان در خواب و نشانه گرفتن جان دانشمندان و دیگر اعمال وحشیانه‌ای که این روزها توسط رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم ایران در جریان است گواه روشنی است که طراحان ماشین ترور و خشونت هیچ درکی از ارزشهای انسانی ندارند. انتظار می رود عموم انسانهای آزاده جهان به ویژه جامعۀ دانشگاهی وارباب فضیلت در سطح جهان و خصوصاً آنها که به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه باور دارند برای دفاع از ارزشهای انسانی این کردارهای ددمنشانه را محکوم کنند و اجازه ندهند دست‌های کثیف سیاست، ارزشهای انسانی را این گونه به مسلخ ببرند.

 یک نکته مهم که متاسفانه دشمنان ایران ازان غافلند موضوع روحیه وطن پرستی ملت ایران است . هیچ فرد ایرانی باهرگونه تفکر سیاسی هرگز اجازه نمی دهد که وطنش مورد تجاوز بیگانه قرارگیرد وبرخودواجب ملی وشرعی میداند که به هروسیله ممکن دفاع کند، ایران عزیز در تاریخ بلندش روزهای سختی را تجربه کرده و این مدعا را به اثبات رسانده است.

به امید آنکه ملت مظلوم ایران درسایه توجهات وعنایات الهی هرچه زودتر این بحران را نیز خردمندانه و سرافرازانه پشت سر گذارد و ملت ایران در پناه صلح وآرامش راه سعادت دارین را بپیماید. آمین

سید مصطفی محقق داماد- ۲۴ /۳ /۱۴۰۴

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *